Jungfru Marias doktriner är en parasit i Kristi kyrka

Jag somnade framför TVn när jag tittade på den katolska TV-stationen i vårt område. Det hade varit en underbar nunna som predikade evangeliet om Jesus. Jag vaknade i ett sömnigt tillstånd och tittade på klockan, den var 2 på natten. Sömnig tänkte jag att jag måste gå upp och lägga mig. I det tillståndet hörde jag att predikandet från stationen nu handlade om Jungfru Maria och mycket falska doktriner. Jag somnade om där jag satt med en bedrövad ande, och drömde denna dröm:

Jag vaknade uppskrämd och sprang och gömde mig bakom den stora stolen vi har i vårt vardagsrum. Överallt omkring mig där jag krupit ihop var det pölar av spyor med levande maskar som vred sig där de hade kastats upp. Herren talade till mig och sade att detta var Jungfru Marias doktriner i Hans kyrka. De var en parasit som åt den mat som de heliga svalt och som försvagade dem. Den levde faktiskt av Guds Ord och avhöll folket från att färdas framåt med deras fulla kraft. Han sade att de måste vända sig bort från denna ande för att kunna kasta upp den. Det var i stor fruktan som de övergav sin avgudadyrkan.

Vi behöver be för våra bröder och våra systrar att de blir sjuka i sina magar. Vi kan hantera fruktan, vad kan den göra oss? Vi är redan döda.

I Honom

Sally (970131)

Tillbaks till: föregående sidan