Profetia: Ukrainakriget blir ett tredje världskrig

Brandon Biggs har framfört den här profetian.

Han har mycket detaljerade profetior om många saker och hans förutsägelser är högst intressanta. Tiden får utvisa om det blir så här. Möjlig tidsram för den här profetian skulle enligt min bedömning kunna vara under åren 2026-2035. Vi ser redan nu en aggressiv Putin som hotar med kärnvapen och ljuger om historiska händelser. Och som hotar sina grannar. Samt en möjlig president i USA som kan lämna Nato åt sitt öde. Lavrov: Ryssland kommer inte att betrakta Västeuropa som en partner "på minst en generation."

För två år sedan hade jag en syn som betyder att kriget i Ukraina kommer att eskalera till den punkt där USA kommer att bli inblandade. Jag såg soldater i en enda linje (från Amerika) gå mot Europa och det var en större kommendering och alla dessa människor kallades in för att kämpa i Europa eftersom Herren visade mig att kriget hade eskalerat till ett tredje-världskrigs-scenarium och jag hörde att den stora Apollyon (omnämnd i Upp. 9:11 som avgrundens furste) släppts ut på jorden och sedan såg jag en massiv, som en flodbank och som hål i jorden, och jag såg en massiv änglafurste med ett demoniskt utseende som kom upp med två andra änglaväsen bredvid sig. Jag såg en demon som var kedjad i en grop med dessa enorma kedjor och som band honom i denna gropen. Och jag såg ett änglaväsen som inte var en demon, utan det var en ängel från Herren som kom ner och släppte upp denna demoniska anden som kom upp ur gropen. Appolyon hade en gammal päls som en gammal vikingadress på sig och det var som en päls som gick över hela kroppen. Den var som en vit isbjörn, typ hår, det var stort som gethår, och han hade ett läderband som gick tvärs över honom och han hade på sig en vikingahjälm, som med de där hornen som gick upp och han hade en rustning. Det var som en gammal rustning, som en viking skulle bära med dessa enorma horn som stack upp i toppen av hans hjälm och hans ansikte var ondskefullt och han började snurra som den tasmanska djävulen i Bugs Bunny. Han snurrade överdådigt när han kom ut ur gropen och han snurrade och snurrade och snurrade och han kom in i Vladimir Putins område. Det var som jag såg Vladimir Putin. Jag ska säga att det är som om han gick in i Vladimir Putin, det är som om han blev besatt av denna demoniska varelsen och helt plötsligt såg jag honom slå till mot Polen, eftersom Polen fick missiler från andra länder. Här en bild på hur Brandon såg Appollyon.

Något hände och Polen provocerade Ryssland och på grund av krigsgrejer och att man hjälpte Ukraina, men det var något mer med detta. Så helt plötsligt såg jag Warszawa och Polen, jag tror att det var i området närliggande Belarus/Ukraina, jag såg ett enormt svampmoln, en sorts explosion och jag sa när jag ser allt detta i anden, jag sa, Herre, de kommer att använda taktiska kärnvapen och Herren sa, nej, det här är ett vapen som aldrig tidigare har använts på jorden. Det gick som en radie på 80 km eller större, var enormt, den här sprängzonen och det förångade allt. Det gick som upp i ett tak och det var som att allt sönderföll, men det förstörde inte byggnaderna. Det var ett ondskefullt vapen. Så jag såg detta hända. (Det måste vara en neutronbomb som aldrig har använts tidigare, den förstör allt som är organiskt, som människor och vegetation men men det rör inte byggnader eller något som är en stålkonstruktion.)

               

När detta hände såg jag 3:e världskriget och det eskalerade ännu mer så att hela Europa blev inblandat i detta på grund av det vapen som Ryssland använde. Sedan såg jag Turkiet med dessa enorma ”trummor eller cylindrar” som jag aldrig har sett användas förut och de stod alla uppradade på Turkiets vatten och jag såg Turkiet förena sig med Ryssland och stödja Ryssland och börja stödja dem med alla möjliga grejer för att hjälpa dem med deras krigsansträngningar.

Sedan såg jag Iran ansluta sig till Ryssland. Iran och Turkiet anslöt sig till dem och jag såg dem komma mot Israel och jag såg män med röda hattar som marscherade och som liksom kommer ut från Syrien, komma mot Israel och Herren sa till mig att detta är början på Hesekiel 38-39-kriget. Och jag såg att det eskalerade men USA deltog inte alls i detta. Vi var upptagna med Europa men vi hjälpte inte till med detta och folk var upprörda över det och de kallade det det stora sveket, eftersom de inte hjälpte till med detta krig. Israel var på egen hand. Alla var emot Israel. Det var alla. Jag kunde se detta hända i hela Mellanöstern, alla dessa människor reser sig mot Israel och så. Du måste komma ihåg att jag såg den här visionen för över två år sedan. Herren visade mig att allt detta händer. Så då såg jag att Amerika inte stod med Israel.

Jag såg Kina skjuta något från Kina som såg ut som en drake, ett rött drakansikte, men det gick över Amerika och jag tänkte att det här var riktigt intressant. Jag vet inte vad det var, om det var en missil eller om det var cyber eller vad som helst. Sedan visade Herren mig Hawaii och jag såg Honolulu och den stora ön och alla dessa öar i krig mot Kina, genom en överraskningsattack liknande Pear Harbor igen, med "F-16" (antagligen menar han Kinas motsvarighet, som kanske är J-10 eller J-20) och de bombade folket och de kunde inte komma undan i denna överraskningsattack. Det hände på Hawaii och jag såg folk springa och allt brann och det var väldigt intensivt det som hände på Hawaii. Jag kunde se byggnaderna explodera och jag kunde se människor springa för sitt liv men det fanns ingenstans för dem att ta vägen eftersom det är en ö. (2024-05-07).

Brandon säger också: Visioner och saker som jag har stämmer överens med varandra, de är alla som ett pussel och Herren ger mig pusselbitar att lägga ihop. Men han erkänner att tidpunkten för när det ska hända är osäker och där kan han göra missar. Men mitt i detta eländet så kommer också en väckelsevåg som avslutas med rapture. Rapture skulle kunna vara en orsak till att USA inte hjälper Israel men också att USA har så stora interna problem att man inte förmår göra det, förutom kriget i Europa.

En ny väckelsevåg kommer

Herren kommer att sända en övernaturlig våg av sin ande som berör ungdomar. Det som kommer härnäst är inte att många människor blir berörda och faller ner och skakar. Det kommer att vara en tyngd av den påtagliga närvaron av Herrens “Shekinah glory”, närvaron av Herren som kommer i atmosfären över kyrkans ungdomar till den punkt där det påverkar hela församlingen. Det är inget att ta miste på vad som är på väg att hända i kyrkan. Det kommer inte att finnas något hån eller förfalskning av detta. Du kommer att veta att det är Herrens närvaro som visar sig i en gudstjänst, du kommer att känna det påtagligt. Tyngden av Guds påtagliga närvaro kommer att vara så stark i den kyrkans atmosfär att alla kommer att känna det. Herren sa till mig att han kommer att göra något enormt. (2024-05-07).

www.tidenstecken.se