Torben från Danmark delar evangeliets kraft på gator och torg - det fungerar

   Evangelisten Torben Sondergaard rapporterar att under de två senaste åren så har i Danmark 110 människor blivit döpta efter att ha blivit helade på gatorna, i shoppingcenter och på arbetsplatser. Han berättar att 80-90 procent av de som han eller andra i hans team har bett för har blivit helade. Om någon inte blivit helad omedelbart så ber han 2, 3 eller 6 gånger, "tills någonting händer".
    Torben delar sedan sitt personliga vittnesbörd hur Jesus förändrade hans liv. När människor beslutar sig att följa Jesus, engagerar han dem genast i att hela andra människor. "När en fågelunge bryter sig ur ägget, så är den första den ser den han uppfattar att vara hans mor. Det är på samma sätt med nyfödda kristna: det första som du är en förebild för är vad de tar till sig vara kyrkan. Så jag tar dem inte till en bibelstudiegrupp eller ett kyrkligt möte, men låter dem hela andra och dela Jesus i vardagslivet. Då är föredömet satt och de kommer att praktisera det i sina familjer, på skolan och på arbetsplatser."
    Torben döper också människor direkt efter omvändelsen i vadhelst som finns tillgängligt. "Vi döpte en gång någon i en återvinningslår. Vi kastade ut skräpet, rengjorde den och fyllde upp den med vatten."
    Evangelisten och enkla kyrkoplanterare tar kristna ut på gatorna för att träna dem i att be för sjuka och dela vittnesbördet om Guds rike. På denna videon på You tube (17:47) lär sig Tina från Danmark hur man lägger händerna på människor för att hela dem i namnet Jesus.
    I en annan video åker Torben över till Helsingborg och visar hur enkelt det är att hela människor i Sverige. Se den på You tube (17:13).
    Torbens hemsida: http://www.thelastreformation.com/

www.tidenstecken.se