Profetiska ord för 2011 - skiftningarnas år!

Började redan i december 2010 fråga Gud vad som ligger framöver i tiden 2011 och framåt. Det kändes så tyst under hela 2010 men upplevde då att det var ett år då människor fick eget ansvar att söka Honom och ta personligt ansvar för att få saker o ting rätt med Gud, höra Honom i förberedelse för det/de år som ligger framför…

Ett år av nåd har passerat säger Herren, då de som älskat Herren fortsatt rena sig och försökt göra upp med det som hållit tillbaka Andens kraft o smörjelse i deras liv och då andra fortfarande fortsatt att leva i halvmörkret och prata illa om Guds församling, Guds rike och dess ledare osv... då man i fräckhet har talat illa mot Herren enligt Mal. 3:13-18. En Ande av självbedrägeri har lurat Guds församling, ser hur människor tycker det är okej att leva så i Guds närhet, men hur det sakta glider av vägen och mer och mer in i mörkret, utan att märka det. Nu är det måttet rågat och i Jesu namn domfällt, nu sker stora skiftningar och Herren kommer inte tolerera mer av detta svek in i Kristi kropp. Rening, rening av min församling hör jag i min Ande. Ser hur Gud vill ”doppa” oss i ett ”syra” liknade dop, där det äkta silvret och guldet får komma fram. Denna ”syra” behövs p.g.a. att synd ärgat fast så hårt i en del människors liv, ser hur vi behöver genomsyras av Hans Ande helt och hållet, och vilket fantastiskt verk den Helige Ande gör och hur de som tillåter sig doppas blir förnyade till ande, själ o kropp. Mirakel, under och tecken sker i Herren Jesu Kristi namn. Känner en stark smörjelse över mitt liv när jag skriver detta. Ära till Herrens heliga namn!!

Det jag ser från 2011 och framåt var först en kvinna i födslovåndor, och jag förstod genast instinktivt i min Ande att det är världen som kommit i födslovåndor och det var rejält med smärta och oro och ångest. Nästa syn jag såg var, i en dröm på natten, hur sorglösa människor satt och tyckte det här året 2011 blir nog det bästa någonsin och början av detta år kommer det också bli så för många och de märker inte skiftningen som börjar rulla in som ondskefulla vågor mot den vackra sandstranden där de sorglöst sitter och njuter av livet. En andlig tsunami börjar torna upp sig i horisonten och jag ser demoniska ansikten i vågorna som börjar rulla in mot stranden, upplever verklig ondska i vågorna som om de var levande varelser med demoniska ansikten, sen vaknar jag. Ser också direkta konfrontationer mellan ljuset och mörkret, mellan de avfälliga kristna som vägrar stå under någon form av andlig församlingsauktoritet och de som lagt ner sitt liv inför Jesus och tjänar honom i den andliga ordning som Gud fastställt i sitt ord. Det kommer handla mycket om ett påtvingande av att acceptera och ”välsigna” det som vi inte skall ge efter för eller välsigna. Men vi kan utbe oss gudomlig vishet om hur vi skall hantera dessa situationer och konfrontationer. Hör inom mig försoningens ämbete men kan inte säga mer om det.

Den senaste synen jag såg var den första februari 2011 och det var mycket intressant och starkt. Jag såg kärl i långa rader så många att jag inte kunde räkna dem. Förstod i min ande att de är vi troende som är kärlen, och jag såg hur dessa fylldes på så det flödade över av härlighet. Så hör jag Herren säga genom Anden: Jag har sparat det bästa vinet till sist! I min ande förstår jag direkt att liknelsen med bröllopet i Kana i Joh. 2:1-10 har en dubbelbottnad betydelse och också handlar om sista tiden. Jag ser framför mig ett utgjutande av Anden över alla troende (kärlen) och hur det inte gjordes någon skillnad på stora och små ”tjänster” när det gällde kärlen som fylldes utan det fanns tillgängligt för alla. Såg i en bild hur vi hade vår gudstjänst och mitt under lovsång, bön och tillbedjan kunde den som man satt bredvid lägga sin hand på en annan bredvid och förlösa starka tecken, under och mirakel. Fantastiskt att det verkade fungera för vem som helst av de troende! Ser hur det som jag började med att skriva högst upp på denna sida fram tills kvinnan i födslovåndor hör starkt ihop med avsnittet med kärlen och förstår att det har skett och kommer att ske stora skiftningar i enlighet med dessa syner. Avslutar med Joel: Och de skall ske i de sista dagarna att jag skall utgjuta min Ande över allt kött etc.

Guds frid önskar jag er! Kära vänner Han kommer snart!

Helena Lordhem
2011-02-11

 

www.tidenstecken.se