Vad händer 11 september 2017?

Rick Wiles utfärdar sin mest olycksbådande varning någonsin - en storm kommer

  Rick Wiles driver sajten TruNews där han med program 5 dar i veckan tar upp aktuella saker främst från ett konservativt synsätt i USA. 11 augusti har han ett program med ett profetiskt perspektiv som väcker uppmärksamhet. Vad kan hända den 11 september 2017? Vi står inför ett profetiskt år med försämrade relationer mellan USA och Ryssland och ett Nordkorea som kan utlösa ett fullskaligt krig på Koreahalvön, det finns också ett antal profetior om det. Vi har en Trump i Washington som skryter om att han inte talar om i förväg för fienden vad han skall göra, och en Putin i Moskva som bevisligen inte talar om vad han gör i förväg. Vad kan döda fåglar betyda i nedanstående sammanhang? Missiler och flygplan som faller till marken? En elektronisk chockvåg (EMP)? Eller en dödlig fågelinfluensa.
   År 1998 resulterade en mycket ovanlig serie av händelser i att Rick träffade en underbar kristen dam som hette Leah Mandell vid en konferens. Tre år senare ringde Leah ett väldigt konstigt telefonsamtal till Rick den 11 augusti 2001, vilket var exakt en månad före attackerna den 11 september. När Rick svarade på sin telefon började Lea berätta för honom att "larmen ringer": Hon sa, "Rick, det är något väldigt konstigt som händer idag. Alarmklockor, överallt där jag går idag finns det alarm som ringer, billarm, inbrottslarm, brandlarm, även alarm för ugnen, på varje plats jag går hör jag larm som ringer. Det är konstigt att folk har problem med att stänga av larmet. Jag går in i butiker, larmet ringer. Jag går in på ett kontor, larmet ringer och de kan inte få saker att stängas av. Herren sa till mig: Ring Rick Wiles och berätta för honom, "Alarmen ringer, och den här gången kommer de inte att stängas av"."
   I det ögonblick som hon sa det, började Ricks säkerhetsbälte larma trots att säkerhetsbältet var fastsatt. En månad senare var 11 september 2001 när USA drabbades så hårt av terroristattacker.
   Exakt 16 år senare, den 11 augusti 2017, ringde Leah Rick igen. Hon ringde för att berätta för honom att "alarmen ringer" igen och att hon såg döda fåglar falla ner från skyn överallt… Samma dag, den 11 augusti 2017, körde Rick till sin kyrka när plötsligt en död fågel föll från himlen och krossades in i vindrutan. Fågeln flög inte in mot rutan, men föll ner från skyn som om den redan var död. Sedan fick han telefonsamtalet från Leah Mandell och hon sa: "Rick, larmen ringer överallt där jag går idag, larm ringer och det finns något annat, döda fåglar. Jag ser döda fåglar. Det verkar som om överallt där jag går finns det en död fågel." Då insåg han att det var 11 augusti, den samma dagen då Leah hade ringt honom för sexton år tidigare med en liknande varning. Leah tror att det här kommer att bli mycket värre än september 2011.
   Du kan avfärda det här om du vill, men hur förklarar du vad som hände för 16 år sedan?
   Många i USA tror att vi nu att vi går in i mycket oroliga tider, men de flesta amerikaner (liksom svenskar) verkar vara helt omedvetna om vad som händer.

August 11, 2017 - Rick Wiles Warning: The Alarms Are Ringing Again, börjar vid ungefär 23:55.

www.tidenstecken.se