En resa genom helvetet börjar de närmaste månaderna

   Larry Edelson säger att en finansiell katastrof börjar nu och kommer att nå en kritisk punkt i höst.
   I ett nyligen inspelat telefonsamtal, sa Weiss Research senior finansanalytikern Larry Edelson att en finansiell kris har precis börjat som kommer att förändra allt om hur vi lever, arbetar, sparar och investerar i många år framöver. Telefonsamtalet spelades in mellan Larry Edelson och Mike Burnick, forskningsdirektör för Weiss Research. Han gör följande uttalande:
   "Den 7 oktober 2015 kommer den första ekonomiska supercykeln sedan 1929 att utlösa en global finansiell kris av episka proportioner. Det kommer att föra Europa, Japan och USA på knä, skicka nästan en miljard människor på en berg-och dalbana genom helvetet för de kommande fem åren. En resa som ingen generation någonsin har sett tidigare. Jag är 100% säker på att det kommer att drabba oss inom de närmaste månaderna."
    Han delade några av ovanstående påståenden i det inspelade telefonsamtalet och andra i ett e-postmeddelande skickat till sina abonnenter. Hans uttalanden bekräftar endast vad olika profeter också säger.
    Weiss Research var en av de få ekonomiska analysföretag som korrekt förutspådde 2008 års kollaps på bostadsmarknaden. De är ett företag som inte får någon ersättning från de finansiella institutionerna de värderar, vilket inte är fallet för andra kreditvärderingsinstitut.  

Bertil Lundberg

www.tidenstecken.se