En syn om de människoliv som inte får födas

Budskap erhållet av Åke Forslin 2007-02-03

Herren visar mig tre tidsperioder i en drömsyn. Jag hör Herren säga att Han vill visa tre saker. 

Den första bild som visas var en jättestor urgrävd mark. Det var flera kilometer lång. I denna låg döda människor. Jag tror att det var digerdöden på 1300-talet.  

Andra bilden var även den med uppgrävd mark. Jag kunde se lite olika flaggor, områden inom EU var väldigt mycket representerade i detta område. Även här var det uppgrävt enormt stora, långa diken. Men i dessa diken fanns det bara aska. Man kunde inte se att det fanns döda människor där, det var enbart aska.  

Sen sa Herren, ”nu ska vi gå till det läge som världen är i idag. Vi ska gå till en ganska stor höjd.” Där var ett mycket fint, välklippt gräs på höjden. Men det som grep mig var alla små, svarta och vita kors. De var omkring ½ meter höga. Då sa Herren: ”Mitt folk är medansvariga. Det pågår ett krig där människan är ingenting värd.” Och det var flera, flera hundratusen kors som stod så tätt på denna kulle. Då sa Herren: ”Det är fler här än vad det var på de andra två ställena, och mitt folk är medansvariga.”  

Sen tonade det bort. Men när jag vaknade på morgonen så kände jag att detta är de människoliv som inte får födas. De har sin sista plats på denna kulle. Men ingen bär ett straff. Det pågår en avrättning i denna tid som inte är min vilja, säger Herren. Vad gör ni mitt folk? Hur lever ni? Det är inte bara detta land som är fullt av mördare, men den union som håller på att byggas ut, den kommer att ställa till många bekymmer. Det har redan börjat, men det blir bara värre och värre och mer och mer. Tänk på dessa tre bilder mitt folk. Det som har skett i detta maktområde tidigare, det pågår idag. Amen.

Åke Forslin

Tillbaks till: www.tidenstecken.se