Det är dags att vakna

Vakna mitt folk, säger Herren. Det land ni älskar ber jag er att förena er i bön för både gamla och unga, tiden är svår i detta land. Det kommer att bli ännu fler skakningar i ert land, säger Herren. Be för era ledare och regering och konungahuset, säger Herren. Där är det sådana spänningar för det har kommit in stor oro i kungafamiljerna, säger Herren. Det har frångåtts det som har varit i många hundra år, renhet, äktheten och kärlek. Det är sådan oro i kungahuset som inte kommer att sluta på ett bra sätt, säger Herren. Men mitt folk skall ropa till Herren om renhet och försoning. Det var en tid då djävulen gick omkring som ett rytande lejon runt konungahuset och den tiden kan komma igen, om inte mitt folk ber om beskydd och äkthet. Ni ska be för regering och riksdag också. Det är som en gryta som sjuder och inte blir färdigkokt.

Men säger Herren, jag kommer att resa upp en man med makt och styrka och renhet som inte bara talar utan har en makt i sitt ord. Men be inte bara för en utan be för alla i regeringen. Alla är i behov av att möta varann för den första kärleken måste vara grunden i ert land. Det ska inte vara hit o dit utan det ska vara en bestämd enhet i det som beslutas. För tiden kan bli sämre i ert land. Och det folk som har byggt upp landet får det sämre och sämre, de är ingenting värda på ålderns dagar, men säger Herren, de är älskade av mig för jag har sett deras strävan, sett deras fattigdom som ändå har gett dem kraft att leva vidare sitt liv i detta land.

Jag ser många som är uteliggare och ligger på gatorna och folk går bara förbi, men säger Herren, det kommer att bli många fler som kommer att sakna husrum. Bara i dessa bygder där storheten håller på att bli så mäktig i denna stad. Men det är också så att ni måste se till att de äldre får det gott under sina sista dagar här på jorden, för stoltheten ska inte bestå, säger Herren, den kommer att falla ner en dag.

Jag ser hur mörkklädda människor med vapen, börjar förbereda sig för någonting i denna stad. Så var beredda mitt folk för det är inte bara runt slottet det sker utan i andra delar av ert land. Det kommer att ske här. Tiden är nära säger Herren. Var beredda mitt folk som vill att denna stad ska få växa. Jag ser hur jordbruken börjar vissna och hur det påverkar miljön. Men säger Herren, be för dessa problem, ingenting sker med människors ord. Jag kommer att göra under om ni ber i mitt namn, säger Herren. Amen

Åke Forslin 2019-11-17

www.tidenstecken.se