Allvarstider

Det kommer en mycket svår tid i ert land, säger Herren, folk kommer att resa sig emot varandra och strida för att få sitt levebröd. Allt kommer att förändras men för den som står vid mitt ord och troget kämpar ska få vara med om svåra uppdrag. Men frukta inte för skarorna för jag ska leda er var och en, men det är ett fåtal, säger Herren, som har lagt sina liv i världens grop. Jag ser hur lejonen ryter mot er i den här kampen, säger Herren. Ert land är under den ondes övervakning.

Det kommer att hända mycket som inte är av den andliga världen, säger Herren, utan ondskans makt väller in från öster och söder, ja även från norr. Det väller in ett nyfiket folk, som söker efter det värdefulla, inte efter människor utan vad jag har skapat, säger Herren. Ert land kommer att förlora den delen av ert land om en kort tid om inte mitt folk rustar till en armé som ska strida för ert land, säger Herren. Det är det folk som stred i forna dagar som är på frammarsch i andevärlden.

Jag ser hur gamla byggnader kommer att skakas av olika händelser, säger Herren. De är i ert lands ögon värdefulla, men säger Herren, de ska jämnas med marken. Och det som har lagts ner i pengar skall återgå till folken, som lever i fattigdom, säger Herren. Det är många i ert land som söker ett hem, de driver som vinden i sopor och besvärligheter p.g.a. att mitt folk inte kan söka upp de förlorade för att ge dem kärlek. Kärleken har svalnat, det går mot istider i den världsliga världen. Det blir så kallt säger Herren, att ni kommer att bli köldskadade om ni inte bryter mörkret, jag ska utgjuta en kärlekens ande när ni ropar till mej, säger Herren.

Det är så mycket som är villoläror i denna tid. Sök er till Ordet, säger Herren, sök er till Ordet och förkunna att jag är nära. Ni har väntat en tid men ni ska få vänta ännu en tid för jag ser att den första kärleken till varandra har svalnat. Den är ingenting. Det kan komma en liten skörd i detta land så att ni kan få mätta era munnar, säger Herren. Den som vill bruka jorden han kämpar och kämpar för att överleva, säger Herren, men jag ska låta en god tillväxt komma till dem som kämpar, de ska få tredubbelt tillbaka, säger Herren av det som de har planterat i er moder jord, säger Herren.

Var vaksamma för det kommer en liten kort mörk tid under våren då mörkret faller ifrån öster, säger Herren. Var inte oroliga för jag måste skaka ert land för att ni ska vakna och söka mej i mörkret, säger Herren. Det ska komma en Herrens tjänare som jag ska sända från norr till söder. Han ska jag låta min smörjelse komma över till vissa personer i ert land. De personerna finns inte i dag, men säger Herren, denne man ska lägga sin hand på dem och de ska resas upp från ingenting, för ert land saknar andliga krigare som tjänar i smörjelsen, säger Herren. De ska inte vara bundna av människors tankar utan de ska endast vara bundna till mej, säger Herren. De kommer att bygga en fri rörelse, som är fullständigt fri. Var vaksamma mina barn. Tiden är nära att det ska hända för att ert kära fosterland ska räddas. Jag älskar med evig kärlek, säger Herrens ande. Amen.

Åke Forslin 2018-02-23

www.tidenstecken.se